Φωτιά στην Κορινθία: Κάηκε σπίτι – Ενισχύονται οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στον Κόρφο Κορινθίας, πίσω από το Ξενοδοχείο Βαλέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν από λίγα λεπτά στον Κόρφο Κορινθίας, πίσω από το Ξενοδοχείο Βαλέρα.

Οι πύρινες φλόγες έχουν φτάσει μέχρι τα σπίτια, με μία κατοικία να παραδίνεται στις φλόγες, ενώ οι πυροσβέστες δίνουν τιτάνια μάχη για να την περιορίσουν και να μην ξεφύγει προς δασική έκταση

Στο σημείο επιχειρούν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου και η Εθελοντική ομάδα Σοφικού.

korinthostv.gr

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης

Σε τροχιά αναδιαμόρφωσης ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης – Υπογράφτηκε η σύμβαση από την ΚΤΥΠ Α.Ε.

lia Forum 2026 – Σε τρεις ημέρες ανοίγει τις πόρτες του το αναπτυξιακό συνέδριο της Ηλείας

Το Ilia Forum 2026, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 και 6 Ιουνίου στο Πύργο Ηλείας, θα συγκεντρώσει κορυφαίους ομιλητές και εκπροσώπους της πολιτικής, επιχειρηματικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, εστιάζοντας στην επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό, την καινοτομία και τον πολιτισμό. Με δωρεάν συμμετοχή και διαδικτυακή παρακολούθηση, το συνέδριο φιλοδοξεί να γίνει μία σημαντική πλατφόρμα διαλόγου για το μέλλον της περιοχής, καλύπτοντας επτά θεματικές ενότητες που αφορούν την ανάπτυξη της Ηλείας.

Νέα έργα 3,7 εκατ. ευρώ για υποδομές, αντιπλημμυρική προστασία και αναβάθμιση των τοπικών κοινωνιών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Με παρεμβάσεις που αγγίζουν την καθημερινότητα των πολιτών, ενισχύουν την ασφάλεια των υποδομών και βελτιώνουν την εικόνα και τη λειτουργικότητα των τοπικών κοινωνιών, η Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζει σταθερά τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής, εγκρίθηκαν σημαντικά έργα συνολικού προϋπολογισμού άνω των 3,7 εκατ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ