Τοποθετήθηκαν στην δομή φιλοξενίας Κορίνθου οι δύο οικίσκοι που διέθεσε η Περιφέρεια για να στεγαστεί νηπιαγωγείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τοποθετήθηκαν ήδη από την προηγούμενη Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, στον χώρο της Δομής Κορίνθου, οι δύο οικίσκοι – αίθουσες διδασκαλίας τους οποίους διέθεσε για τις ανάγκες της εν λόγω δομής φιλοξενίας προσφύγων η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σχετική απόφαση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Οι δύο οικίσκοι βαρέος τύπου επιλύουν ουσιαστικά το πρόβλημα στέγασης του νηπιαγωγείου για τα παιδιά που φιλοξενούνται στην δομή.

Με σχετικό του μήνυμα, ο διοικητής της Δομής Κορίνθου Αγγελος Καραφωτιάς εκφράζει ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Π. Νίκα για την απόφασή του, καθώς και προς όλους όσοι συνέβαλαν για την έγκαιρη υλοποίησή της:

“Σας γνωρίζω ότι χθες, 12.02.2021, τοποθετήθηκαν στον χώρο της Δομής Κορίνθου δύο οικίσκοι – αίθουσες διδασκαλίας, τους οποίους κατόπιν αποφάσεώς σας η Περιφέρεια Πελοποννήσου παραχώρησε κατά χρήση στη Δομή.

Δράττομαι της ευκαιρίας να εκφράσω τις ευχαριστίες των μαθητών και των γονέων τους που διαμένουν στη Δομή, καθώς και τις δικές μου, για την απόφασή σας και την άμεση πραγματοποίησή της, η οποία επιλύει το πρόβλημα στεγάσεως του Νηπιαγωγείου εντός της Δομής.

Επίσης, επιθυμώ να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη συνδρομή τους στην υλοποίηση της αποφάσεώς σας.

Επιφυλάσσομαι να σας προσκαλέσω στη Δομή Κορίνθου για τα άτυπα εγκαίνια στεγάσεως του Νηπιαγωγείου στους ανωτέρω δύο οικίσκους, αφού πρώτα διαμορφωθούν εσωτερικώς ως αίθουσες διδασκαλίας και κατασκευασθεί ο εξωτερικός προαύλιος χώρος αυτών” καταλήγει στο μήνυμά του ο διοικητής της δομής φιλοξενίας προσφύγων στην Κόρινθο.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 2 άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία

Συνελήφθη, χθες (3.4.2026) το πρωί, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς...

Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 6 έως 9 Απριλίου

Κατά την περίοδο 6 έως 9 Απριλίου θα καταβληθούν 97.500.000 ευρώ σε 135.550 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καταβολών του e- ΕΦΚΑ και της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης. Ειδικότερα από τον e-ΕΦΚΑ: Στις 8 Απριλίου θα καταβληθούν 57.000.000 ευρώ σε 107.000 δικαιούχους για καταβολή αδειοδωρόσημου Πάσχα 2026 σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους. Από τις 6 έως τις 9

Εορταστικές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 203 χρόνων από τη Σύγκληση της Β΄ Εθνικής Συνελεύσεως των Ελλήνων στο Άστρος Κυνουρίας

Στις 203 χρόνια από τη Σύγκληση της Β΄ Εθνικής Συνελεύσεως των Ελλήνων, ο Δήμος Βορείας Κυνουρίας διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις στο Άστρος Κυνουρίας. Αυτές οι εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ιστορική σημασία της συνέλευσης και τη συμβολή της στην ελληνική ιστορία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ