Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στην ΠΕ Κορινθίας

  Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Κορινθίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αναβάθμιση κρίσιμων υποδομών σε όλη την περιοχή. Αυτές τις ημέρες εργασίες πραγματοποιούνται στην επαρχιακή οδό Κορίνθου – Άργους, στη Δημοτική Κοινότητα Σολομού, με στόχο τη βελτίωση της

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Κορινθίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την αναβάθμιση κρίσιμων υποδομών σε όλη την περιοχή.

Αυτές τις ημέρες εργασίες πραγματοποιούνται στην επαρχιακή οδό Κορίνθου – Άργους, στη Δημοτική Κοινότητα Σολομού, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής μετακίνησης και την ενίσχυση της ασφάλειας των διερχόμενων οδηγών.

Το έργο εντάσσεται στο συνολικό πρόγραμμα παρεμβάσεων για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην Πελοπόννησο, συνολικού προϋπολογισμού 45 εκατ. ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει εκτεταμένες εργασίες σε εθνικούς και επαρχιακούς άξονες.

Στο σημείο βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής, ενώ σύμφωνα με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σολομού, Τάσο Καραβοκύρη, αντίστοιχες παρεμβάσεις είχαν να πραγματοποιηθούν στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια.

Οι εργασίες συνεχίζονται σταδιακά σε διάφορα σημεία της Κορινθίας, με βάση τον προγραμματισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των τεχνικών υπηρεσιών.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...