Κόρινθος: Νεαρή γυναίκα δεν πρόλαβε και γέννησε σε προαύλιο νοσοκομείου

Ένα απίστευτο αλλά και συνάμα ευχάριστο γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου το βράδυ του Σαββάτου (18/5), καθώς μία γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, ωστόσο η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε να περάσει τις πόρτες του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να γεννήσει στο προαύλιο. Η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο και έτσι γέννησε στο προαύλιο του […]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα απίστευτο αλλά και συνάμα ευχάριστο γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου το βράδυ του Σαββάτου (18/5), καθώς μία γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, ωστόσο η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε να περάσει τις πόρτες του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να γεννήσει στο προαύλιο.

Η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο και έτσι γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr, αργά το βράδυ του Σαββάτου η 24χρονη από τους Αγίους Θεοδώρους άρχισε να νιώθει πόνους ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.

Μητέρα και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας

Όπως ήταν φυσικό ο σύζυγός της, ανησύχησε και αμέσως τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ωστόσο η γυναίκα δεν πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο και έτσι γέννησε το δεύτερο παιδάκι της στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Ο σύζυγος όντας σε κατάσταση πανικού και μην ξέροντας τι να κάνει και θέλοντας να βοηθήσει τη σύζυγό του, φώναξε αμέσως έντρομος γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τη νεαρή κοπέλα να γεννήσει.

Αφού γέννησε τόσο η 24χρονη όσο και το νεογέννητο μωράκι, μεταφέρθηκαν αμέσως στο χειρουργείο, όπου αφαιρέθηκε ο πλακούντας.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο, και έτσι τόσο η μητέρα όσο και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός 4,4 R 4 χλμ Νοτιοανατολικά του Άστρους

4 χλμ Νοτιοανατολικά των Άστρος, Νομός Περιφέρεια Πελοποννήσου Μέγεθος: 4.6...

Γιορτή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου Νηστευτή στο εξωκλήσι στο Θάνα

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, πραγματοποιήθηκαν θρησκευτικές εκδηλώσεις στο ομώνυμο εξωκλήσι που βρίσκεται στην περιοχή Θάνα. Η ημέρα αυτή, η οποία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Προδρόμου, συγκέντρωσε τους πιστούς της ευρύτερης περιοχής για την τέλεση της καθιερωμένης ε

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης στον Σπαρτιάτη αθλητή Άγγελο Στέλιο Σαραντάκη

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σπάρτης, Μιχάλη Βακαλόπουλου, στον Σπαρτιάτη αθλητή Άγγελο Στέλιο Σαραντάκη:

Λουτράκι: Εορτασμός του “Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου”

Εορτασμός του "Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου", Πολιούχου του Λουτρακίου