Κόρινθος: Νεαρή γυναίκα δεν πρόλαβε και γέννησε σε προαύλιο νοσοκομείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα απίστευτο αλλά και συνάμα ευχάριστο γεγονός συνέβη στο νοσοκομείο της Κορίνθου το βράδυ του Σαββάτου (18/5), καθώς μία γυναίκα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι, ωστόσο η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε να περάσει τις πόρτες του νοσοκομείου με αποτέλεσμα να γεννήσει στο προαύλιο.

Η νεαρή κοπέλα δεν πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο και έτσι γέννησε στο προαύλιο του νοσοκομείου Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Loutrakiblog.gr, αργά το βράδυ του Σαββάτου η 24χρονη από τους Αγίους Θεοδώρους άρχισε να νιώθει πόνους ενώ βρισκόταν στο σπίτι της.

Μητέρα και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας

Όπως ήταν φυσικό ο σύζυγός της, ανησύχησε και αμέσως τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, ωστόσο η γυναίκα δεν πρόλαβε να κατέβει από το αυτοκίνητο και έτσι γέννησε το δεύτερο παιδάκι της στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Ο σύζυγος όντας σε κατάσταση πανικού και μην ξέροντας τι να κάνει και θέλοντας να βοηθήσει τη σύζυγό του, φώναξε αμέσως έντρομος γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τη νεαρή κοπέλα να γεννήσει.

Αφού γέννησε τόσο η 24χρονη όσο και το νεογέννητο μωράκι, μεταφέρθηκαν αμέσως στο χειρουργείο, όπου αφαιρέθηκε ο πλακούντας.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και το μωράκι γεννήθηκε υγιέστατο, και έτσι τόσο η μητέρα όσο και νεογέννητο χαίρουν άκρας υγείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης (26/6/2024)

Την Τετάρτη (26/6/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης (26/6/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 26η Ιουνίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

«Αετοί Γορτυνίας»: Επιτυχημένη εκδήλωση για την δωρεά μυελού των οστών

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Αετοί Γορτυνίας» η δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την προαγωγή της δωρεάς μυελού των οστών, στο πλαίσιο του 10ου Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών, το Σάββατο 22 Ιουνίου, στο Θέατρο Δημητσάνας «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ». Η σημαντική πρωτοβουλία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης και Προσέλκυσης Εθελοντών Δοτών Μυελού των

Υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία 3) αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου, που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr), για αύριο Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3), μεταξύ άλλων, για τη Μεσσηνία. Οι υπηρεσίες του Δήμου Καλαμάτας, παραμένουν σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο