Ζήτησε προθεσμία να απολογηθεί ο κατηγορούμενος πατέρας. «Δεν πειράξαμε ποτέ κανέναν, γιατί μας το κάνουν αυτό;»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthia24.gr ο 45χρονος κατηγορούμενος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που κατηγορείται για απείθεια στο Νόμο και για τη μη φοίτηση των ανήλικων τέκνων του, ζήτησε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί.

Στο πλευρό του, ο δικηγόρος του κ.Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, που τονίζει στο korinthia24.gr ότι ο πελάτης του, κατασυκοφαντείται, διότι δεν υπάρχει υπόθεση αιμομιξίας, όπως αφήνουν τα κανάλια να εννοηθεί!

Το Κοrinthia24.gr συνομίλησε για λίγα λεπτά με τον κατηγορούμενο Μ.Κ. έξω από το γραφείο του Εισαγγελέα, ο οποίος δήλωσε πολύ ταλαιπωρημένος και στενοχωρημένος για την κατάσταση που βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του.

Δεν πειράξαμε ποτέ κανέναν, γιατί μας το κάνουν αυτό; αναρωτήθηκε.

Ο Εισαγγελέας και Ανακριτής διέταξαν την κράτησή του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, όπου θα απολογηθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο