Οικονομική ενίσχυση ύψους 550.000 ευρώ για την αποκατάσταση ζημιών από τον “Ζορμπά” στον Δήμο Ξυλοκάστρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, κ. Ηλίας Ανδρικόπουλος, ευχαριστεί θερμά τον Υπ. Εσωτερικών, κ. Αλέξη Χαρίτση, για την ευαισθησία και την ταχύτατη ανταπόκρισή του, στο αίτημα του Δήμου μας για χρηματοδότησή του με το ποσό των 500.000€, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα οι ζημιές που προκλήθηκαν στην περιοχή μας από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γεώργιο Δέδε, ο οποίος συνέβαλε, για μια ακόμα φορά, με την πολύτιμη τεχνογνωσία του, αλλά κυρίως με τη σημαντική πολιτική του άποψη και εμπειρία, στην κατά το δυνατό βέλτιστη επίλυση των προβλημάτων.

Διαβεβαιώνει δε τους δημότες, ότι με την αμέριστη στήριξη της Πολιτείας και τις συνεχείς προσπάθειες των Υπηρεσιών του Δήμου, σύντομα θα αποκατασταθούν οι όποιες ζημιές έχουν προκληθεί στις δημόσιες υποδομές και τα νοικοκυριά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο