Η ειδική διαδρομή «Ζήρεια» περιλαμβάνεται και πάλι στο Ράλλυ Ακρόπολις

Από το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 26-8-2015 επισκέφθηκαν το Δήμαρχο κ. Ηλ. Ανδρικόπουλο ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδας (Ο.Μ.Α.Ε.) κ. Δημ. Μιχελακάκης και ο Υπεύθυνος Ειδικών Διαδρομών κ. Σ. Οικονόμου προκειμένου να συζητήσουν διάφορα θέματα σχετικά με τη διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις 2015, που εφέτος περιλαμβάνει την ειδική διαδρομή «Ζήρεια».

Στη συζήτηση συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Π. Καλύβας, Αγγ. Κλειώση, Δ.Κάσσιος και Μ. Αλογογιάννης και προγραμματίστηκαν οι προβλεπόμενες ενέργειες τόσο από τη διοργανώτρια αρχή, όσο και από το Δήμο, με στόχο την αρτιότερη διοργάνωση και την επιτυχία του αγώνα, την ενημέρωση κατοίκων και επισκεπτών και την ευρύτερη προβολή του Δήμου.

Ο Δήμαρχος τόνισε τη ζωτική σημασία για τη χώρα, αλλά και τις τοπικές κοινωνίες, αγώνων διεθνούς προβολής και παγκόσμιας αναγνώρισης, όπως το Ράλλυ Ακρόπολις. Ευχαρίστησε την Ομοσπονδία και τον Πρόεδρο για την -εκ νέου- ένταξη ειδικής διαδρομής στην περιοχή των ορίων του Δήμου, καθώς και την προβολή του Δήμου που αυτή συνεπάγεται μέσω και του διεθνούς τηλεοπτικού δικτύου Eurosport. Υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής και ευχήθηκε τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία στο φετινό Ακρόπολις και την ταχεία επιστροφή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ (WRC).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο