Αυγούστου 28, 2015

Επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπής καρπών καταγγέλλουν οι κάτοικοι του Καμαρίου

Αντιπροσωπεία κατοίκων του Καμαρίου επισκέφθηκε το Δήμαρχο κ. Ηλ. Ανδρικόπουλο για να ενημερώσει για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπής καρπών (κατά κύριο λόγο λεμονιών) από τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής τους.

Tη Δευτέρα 24 Αυγούστου επισκέφθηκε το Δήμαρχο κ. Ηλ. Ανδρικόπουλο αντιπροσωπεία κατοίκων του Καμαρίου, με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Καμαρίου κ. Π.Αλογογιάννη, προκειμένου να ενημερώσει για τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά κλοπής καρπών (κατά κύριο λόγο λεμονιών) από τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις της περιοχής τους.

Η συνάντηση έγινε παρουσία και του Αναπληρωτή Αστυν. Δ/ντή του Α.Τ. Ξυλοκάστρου Υπαστυνόμου Β’ κ. Θ. Αινίτη. Η αντιπροσωπεία αναφέρθηκε στη συχνότητα του φαινομένου και εξέθεσε τα προβλήματα που δημιουργεί στους παραγωγούς. Συζητήθηκαν τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου και –μεταξύ άλλων- ο Δήμαρχος ανέλαβε πρωτοβουλία για την ενημέρωση -αρμοδίως- του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Πανούση και την υποβολή αιτήματος για συνάντηση ολιγομελούς αντιπροσωπείας με επικεφαλής το Δήμαρχο με τον Αναπληρωτή Υπουργό. Παράλληλα δεσμεύθηκε να υποβάλει -εκ νέου- αίτημα για την ενίσχυση του Α.Τ. Ξυλοκάστρου με προσωπικό.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia