Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών από το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στις 30/03/2015 στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κορινθίας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στις 30/03/2015 στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου.

Έλαβαν μέρος συνολικά 55 άτομα και οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να λάβουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις πάνω σε θέματα πρώτων βοηθειών. Στο τέλος όλοι απέκτησαν βεβαιώσεις παρακολούθησης του σεμιναρίου.

protvo1

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης σκοπεύει στο μέλλον να πραγματοποιήσει και άλλα σεμινάρια τέτοιου είδους.

protvo2

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:10:59

Με αγιασμό ξεκίνησε τη νέα σεζόν η ΑΕΚ Τρίπολης

Με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική περίοδο...

Νέα χορωδιακή χρονιά στη «Χορωδία Τρίπολης» – Ξεκίνησαν οι εγγραφές

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ “ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” Ανακοίνωση της Χορωδίας: Ελάτε να...

Απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων για το ASTERAS AKTOR – ΑΕΚ στην Τρίπολη

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι,...

Παρουσία της Δημοτικής Αρχής Γορτυνίας ο αγιασμός των σχολείων για τη νέα σχολική χρονιά

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και την ευλογία της Εκκλησίας χτύπησε σήμερα το πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Δήμου Γορτυνίας, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας, δημιουργικής σχολικής χρονιάς.