Λουτράκι: Οικογένεια Ελβετών καθάρισαν τα Μικρά Στραβά (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια οικογένεια Ελβετών επισκέφθηκε την Ελλάδα και συγκεκριμένα το δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων. Εκαναν βόλτα στις πανέμορφες παραλίες μας και στάθηκαν να ξεκουραστουν και να απολαύσουν το όμορφο και μοναδικό τοπίο στην παραλία στα Μικρά Στραβά.

[iframe width=”709″ height=”399″ src=”https://www.youtube.com/embed/2azG3caB1k0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Η κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα και το δήμο μας, έβγαλε στην παραλία, διάφορα υλικά. Οι φίλοι μας από την Ελβετία χθες το βράδυ επικοινώνησαν με το loutrakiblog στο instagram με το ακόλουθο μήνυμα.

271880495 309164304510887 8179436248562259997 n

Σήμερα πρωί πρωί, ανέλαβαν δράση και καθάρισαν την όμορφη παραλία! Αφού τους ευχαριστήσαμε εκ μέρους όλων των δημοτών για το σπουδαίο έργο τους και την αγάπη τους για το περιβάλλον μας έστειλαν το ακόλουθο μήνυμα:

Δεν χρειάζεται να πείτε ευχαριστώ. Σκεφτήκαμε για λίγο να προχωρήσουμε, αλλά μετά συμφωνήσαμε ότι η μικρή παραλία είναι πολύ όμορφη για να μείνει έτσι.
Ταξιδεύουμε οικογενειακώς με το mini bus και θέλουμε να βρούμε όμορφα μέρη για να μείνουμε για μια ή δύο νύχτες. Πρέπει να είμαστε ανεκτικοί. Δεν αφήνουν όλα τα οχήματα πάντα ένα καθαρό μέρος.

Δεν είναι πολύς ο κόπος να καθαρίσουμε μια παραλία για δύο ημέρες. Δεν θα καθαρίσουμε όλες τις παραλίες, αλλά ελπίζουμε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα βοηθήσουν στη σωστή απόρριψη των σκουπιδιών τους.
Αν μπορούσατε να μας στείλετε μια φωτογραφία της μεταφοράς των απορριμμάτων, οι φίλοι μας στο instagram θα ήταν πολύ χαρούμενοι.

Παρακαλείται λοιπόν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, κ. Πέρρας, με τον οποίο θα μιλήσουμε και τηλεφωνικά να τον ενημερώσουμε, να στείλει συνεργείο να περισυλλέξουν τα σκουπίδια, τα οποία όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έστειλαν οι φίλοι μας, είναι επιμελώς μαζεμένα. Μην ξεχάσετε να μας στείλετε δε τη φωτογραφία που ζητούν οι φίλοι μας, ως απόδειξη ότι ο κόπος τους δεν πήγε χαμένος!

strava 1 1

Πηγή: loutrakiblog.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο