Ιανουαρίου 20, 2021

Καταδίωξη Ρομά από την Αστυνομία τα ξημερώματα στο Λουτράκι

Ιανουαρίου 12, 2021

Περίπου 1.00 τα ξημερώματα, της Τρίτης 12 Ιανουαρίου 2021, οι σειρήνες των περιπολικών «σήκωσαν στο πόδι» τη μικρή πόλη του Λουτρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog.gr δύο Ρομά, έκλεψαν αυτοκίνητο από την Περαχώρα Λουτρακίου, έγιναν όμως αντιληπτοί και ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα.

Στο σημείο έσπευσε ταχύτατα περιπολικό με άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου οι οποίοι ερευνώντας την περιοχή τους εντόπισαν και τους καταδίωξαν .

Ο ένας εκ των δύο δραστών που είχε κλέψει το αυτοκίνητο, το εγκατέλειψε και διέφυγαν με άλλο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του.

Αμεσα έσπευσαν και περιπολικά από την Κόρινθο να συνδράμουν τους αστυνομικούς του Λουτρακίου.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε παρατημένο και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ έχουν συλλεγεί στοιχεία και οι δράστες ταυτοποιήθηκαν.

Για άλλη μια φορά η Αστυνομία του Λουτρακίου, αποδεικνύει πως παρά τη μικρή της δύναμη σε ανθρώπινο δυναμικό είναι παρούσα για την πάταξη της εγκληματικότητας σε ένα τουριστικό δήμο με 22.000 μόνιμους κατοίκους και 100.000 και πλέον επισκέπτες το καλοκαίρι, που τα γεωγραφικά του όρια αρχίζουν από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι το Σχίνο και τη Μαυρολίμνη….

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia