Ιουνίου 17, 2019

ATM και τραπεζική θυρίδα για το κοινό στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας

Από τις 14 Ιουνίου 2019 τίθεται σε εφαρμογή επίσημα η λειτουργία τραπεζικής θυρίδας εντός του καταστήματος του ΕΛΤΑ των Αγίων Θεοδώρων.

Ο κος Νικόλαος Θεοδοσάκης, Αντιπρόσωπος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.) και Πρόεδρο του Εμπορικού & Επαγγελματικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, έλαβε θετική απάντηση από την Eurobank στο αίτημα που είχε αποστείλει από τις 3 Μαΐου 2018.

Κάθε Τρίτη & Πεμπτη 8 π.μ. ως 14.00 μ.μ. θα παρευρίσκεται τραπεζικός υπάλληλος της τράπεζας Eurobank, εντός του καταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. των Αγίων Θεοδώρων.
Στην διάθεση του κοινού τέθηκε σε λειτουργία από σήμερα το μεσημέρι και ένα σύγχρονο ΑΤΜ για αναλήψεις , καταθέσεις χρημάτων, πληρωμή λογαριασμών στην πρόσοψη του καταστήματος του ΕΛ.ΤΑ. Αγίων Θεοδώρων.

Έγκειται πλέον στην βούληση και στην καλή θέληση της τοπικής κοινωνίας , των κατοίκων, των επαγγελματιών να στηρίξουν ότι με κόπο και επίμονη προσωπική προσπάθεια ενός χρόνου, κατορθώθηκε να επιτευχθεί και να προτιμούν να κάνουν τις συναλλαγές τους στο ΕΛΤΑ Αγίων Θεοδώρων στην τραπεζική θυρίδα που δημιουργήθηκε από τα Ελληνικά Ταχυδρομεία σε συνεργασία με την Eurobank .

Στην φωτογραφία η επίσημη απάντηση της Τράπεζας Eurobank , προς τον κ. Νικόλαο Θεοδοσάκη , στην πρωτοβουλία του και στο αίτημα του από πέρυσι την Άνοιξη , για την δημιουργία Τραπεζικού υποκαταστήματος , προς ενημέρωση του κοινού , της τοπικής κοινωνίας και των επαγγελματιών .
Η παρούσα απάντηση δίνεται στον κ. Νικόλαο Θεοδοσάκη με την ιδιότητα την οποία α) πηρε την πρωτοβουλία και β) απέστειλε την αίτηση πέρυσι.

eurobank theod

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia