Πραγματοποιήθηκε η 41η αιμοδοσία, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα πλαίσια λειτουργίας Δημοτικής Τράπεζας Αίματος στο Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας –Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκε η 41η αιμοδοσία, την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2018, στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου.

Η συμμετοχή και η ανταπόκριση, των Συνδημοτών Εθελοντών Αιμοδοτών και των μελών του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου μας, στην πρόσκληση εκδήλωσης αγάπης και προσφοράς στον συνάνθρωπο υπήρξε αθρόα και ιδιαίτερα συγκινητική.
Κατά την διάρκεια τεσσάρων ωρών, οι συνάνθρωποί μας εθελοντές αιμοδότες ενίσχυσαν τα αποθέματα της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, πολύτιμο αγαθό για τους συνανθρώπους μας που το έχουν άμεση ανάγκη.
Θερμές ευχαριστίες στους Αιμοδότες μας που με το παράδειγμά τους ανοίγουν δρόμους ώστε η προσφορά της Αιμοδοσίας να αποτελεί κοινωνική ευαισθησία, βίωμα και τρόπος ζωής για όλους μας.
Θεωρούμε επίσης αναγκαίο να ευχαριστήσουμε θερμά τους επαγγελματίες του Δήμου μας κ.κ Ιωάννη Παπαδάκη, Νικόλαο Λέκκα και Αχιλλέα Κανάκη για την ευγενική χορηγία των εδεσμάτων προς τους εθελοντές Αιμοδότες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο