Δήμος Λουτρακίου - Αγ. Θεοδώρων

Ο Δήμος Λουτρακίου σας ενημερώνει ότι ξεκίνησε η διαδικασία υλοποίησης του έργου «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης (ΠΕΤΚ) στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας», σύμφωνα με τον Ν.4563/2018.
Ο Δήμος Λουτρακίου σας ενημερώνει για το αναλυτικό επισιτιστικό πρόγραμμα διανομής τροφίμων σε δικαιούχους ΤΕΒΑ - ΚΕΑ. 
Το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 7.00 το απόγευμα, ο Δήμος Λουτρακίου φιλοξενεί στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου την Τένια Μακρή, καλεσμένη του βιβλιοπωλείου BeeLoo, σύμβουλος και γνωστή τηλεοπτική persona. 
Ύστερα από υποβολή αιτήματος για τη χορήγηση άμεσης παράτασης του χρόνου διάρκειας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο που υπέβαλε ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων προς το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και την «Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε.», παρατείνεται…
Την ετήσια  χοροεσπερίδα του διοργανώνει ο Σύλλογος "Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ" Λουτρακίου κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και παράλληλα θα γίνει η βράβευση των αθλητών, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:30μ.μ. στο Βενετσάνος Grande…
Ξεκίνησε ο Σχολικός Διαγωνισμός “Πάμε Ανακύκλωση” για τα Δημοτικά και Νηπιαγωγεία του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, με στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση των μαθητών σε ζητήματα σχετικά με την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση ενέργειας.
Νέα Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πολιτών, ''Αλλάζουμε ΜΑΖΙ'', για το Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
Σε ανακοίνωση προέβη ο Δήμος Λουτρακίου για το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων.
Συνεδριάζει την 1η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8:30 π.μ, το Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Λουτρακίου και σας προσκαλεί όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την  . για συζήτηση και λήψη  απόφασης επί των κατωτέρω θεμάτων.
Είσαι έτοιμος να κολυμπήσεις στα άδυτα νερά της μαγείας; Έχεις το θάρρος να βυθιστείς στον απύθμενο βυθό της φαντασίας; 
Σελίδα 1 από 16

logofootermedia