Σεπτεμβρίου 06, 2018

Δήμαρχος Νεμέας: Καταγγελία στην αστυνομία κατά των γραφείων κηδειών

Τα κηδειόχαρτα προκαλούν αφισορύπανση - Παραμονές την έναρξης των Μεγάλων Ημερών της Νεμέας, ο Δήμαρχος Νεμέας, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας και προχώρησε σε προφορική καταγγελία, αυτή τη φορά, κατά των δύο (2) γραφείων κηδειών για παράνομη αφισοκόλληση.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ απο το ΑΤ Νεμέας ο κ. Καλαντζής πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα και έκανε καταγγελία κατά των δύο νεκροθαφτών της περιοχής μας γιατί τα κηδειόχαρτα που κολλάνε στους στύλους της ΔΕΗ δημιουργούν κατά τη γνώμη του αφισορύπανση!

Ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, με εντολή Δημάρχου, αφού κάλεσε τους δύο ιδιοκτήτες των γραφείων κηδειών στο Α.Τ. προσπάθησε να τους συνετίσει να μην ξανακολήσουν σε στύλους της ΔΕΗ τις σχετικές ανακοινώσεις των γραφείων τους.

Κατόπιν των ανωτέρω οι δύο ιδιοκτήτες των γραφείων τελετών ξήλωσαν όλες τις σχετικές ανακοινώσεις από τους στύλους της ΔΕΗ

Ο Δήμαρχος Νεμέας σκοπεύει να καταθέσει και μήνυση κατά των δύο (2) γραφείων κηδειών για παράνομη αφισοκόλληση όπως λένε έγκυρες πηγές.

Μετά από αυτή την καταγγελία του Δημάρχου περιμένουμε να κάνει καταγγελία και κατά πανηγυρτζήδων, θεάτρων και συναυλιών που κολλάνε αφίσες όπου βρουν στη Νεμέα.

Αλλά και στον ίδιο τον Δήμο που κολλάει αφίσες όπου βρει

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί, στην είσοδο μάλιστα της πόλης:

nemeapress.gr

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia