Ασφαλτοστρώσεις στο Σοφικό – Ξεκινούν μετά το Πάσχα σε Άσσο -Λέχαιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Δημοτική Ενότητα Σολυγείας πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης και συγκεκριμένα σε σημεία του Σοφικού τα οποία έχρηζαν παρέμβασης ώστε οι πολίτες να μετακινούνται άνετα και με ασφάλεια.

 «Το Σοφικό και η Σολυγεία είναι μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλλους την οποίαν οφείλουμε να φροντίσουμε και να αναδείξουμε επιτυγχάνοντας την αύξηση στην επισκεψιμότητά της» σημείωσε ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος ευρισκόμενος το πρωί στο σημείο συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γρηγόρη Ρωτίδη. 

Έχουν προηγηθεί έργα σε Σαρωνικό και Τενέα ενώ αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα θα ξεκινήσουν  παρεμβάσεις και στην Δημοτική Ενότητα Άσσου – Λεχαίου. Οι ασφαλτοστρώσεις στην εν λόγω περιοχή δεν μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα αφού πρέπει να ολοκληρωθούν οι εργασίες που εκτελούνται από την υπηρεσία ύδρευσης και την ΔΕΗ.  

Η βελτίωση των υποδομών και η αποκατάσταση των δικτύων σε όλο το εύρος του δήμου Κορινθίων αποτελεί για την δημοτική αρχή προτεραιότητα. Ο Δήμαρχος επανέλαβε την δέσμευσή του πως κάθε χρόνο, σε κάθε χωριό του δήμου Κορινθίων θα πραγματοποιούνται ασφαλτοστρώσεις 2 χιλιομέτρων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Τρίπολη: Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την αφρικανική σκόνη

Αποπνικτική είναι σήμερα (23/4) η ατμόσφαιρα σε όλη τη...

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο