Συμμετοχή του Δήμου Κορινθίων στην εκδήλωση προς τιμή του ποιητή κ. Χαραλαμπίδη Κυριάκου | Κόρινθος, 5 Απριλίου 2019

Ο Δήμος Κορινθίων συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Ν. Κορινθίας προς τιμή του ποιητή, κ. Χαραλαμπίδη Κυριάκου, την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα  07:00μ.μ. στo Δημοτικό Θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης».

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί ο πολυβραβευμένος ποιητής κ. Χαραλαμπίδης Κυριάκος και θα μιλήσουν για το έργο του ο καθηγητής του Ιονίου Πανεπιστημίου κ. Πυλαρινός Θεοδόσης , η Δρ. φιλολογίας- συγγραφέας κ. Γεωργιάδου Αγάθη και ο Δρ. φιλολογίας και Αντιπροέδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων, κ. Στεργιούλης Μ. Μανώλης.

Η επίσκεψη στην πόλη μας του μεγάλου ποιητή, ο οποίος αποτελεί μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, είναι επίτιμος διδάκτορας πολλών Πανεπιστημίων της χώρας μας και του εξωτερικού και υποψήφιος για το Νόμπελ Λογοτεχνίας, είναι εξόχως τιμητική για όλους μας.                                                                                        

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο