Αυγούστου 25, 2017

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου η Λευκή Νύχτα στην Κόρινθο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, σας προσκαλεί να διασκεδάσουμε στη Λευκή Νύχτα, που διοργανώνει την Πέμπτη 31 Αυγούστου.


Μια όμορφη βραδιά για τους επισκέπτες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν µε εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Από το απόγευμα έως αργά το βράδυ, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς, φωτισμένους και από τις βιτρίνες, δρόμους της Κορίνθου.

Σε όλη τη διάρκεια του event, θα διαδραματίζεται παιχνίδι όπου θα μοιράζονται συνεχώς δώρα, από τα καταστήματα της πόλης.

Θα δίνονται στοιχεία που θα ακούγονται στο ηχητικό σύστημα, σχεδόν σε όλο το κέντρο αλλά και από τα ραδιόφωνα που θα κάνουν ζωντανή μετάδοση, από τα dj/radiobooth,με τους παρουσιαστές να δίνουν λεπτομέρειες για το που θα βρίσκονται οι κάρτες των δώρων, έτσι ώστε να τις ανακαλύπτουν οι ενδιαφερόμενοι παίχτες και με αυτόν τον τρόπο, πολύ απλά να κερδίζουν αυτό που θα αναγράφεται στην κάρτα.

Μουσική, χορός, παιχνίδια, διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο εμπορικό κέντρο της πόλης, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά που θα περιλαμβάνει και σημαντικές εκπτώσεις αλλά και προσφορές από πλευράς των καταστημάτων.

Ο Πρόεδρος του Ε.Σ.Κορίνθου,

Βασίλης Γεώργαρης.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia