Νοεμβρίου 24, 2020

Ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων για τη φωτιά που ξέσπασε στο Περιγιάλι Κορινθίας.

Απριλίου 17, 2015

Κάποιοι επιμένουν και δημιουργούν προβλήματα. Γνωστοί - άγνωστοι οι υπεύθυνοι για τη φωτιά που ξέσπασε στο Περιγιάλι Κορινθίας, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου Κορινθίων.

Οι γνωστοί – άγνωστοι ξαναχτύπησαν και πάλι.
Αργά εχθές το βράδυ, στις 11.30 μ.μ., Πέμπτη 16 Απριλίου του 2015, ο Τομέας καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κορίνθου για φωτιά που ξέσπασε στο Περιγιάλι Κορινθίας, στο χώρο όπου οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής και ο Δήμος εναποθέτουν κυρίως κλαδιά και υπολείμματα γκαζόν και κήπων.
Η προχωρημένη ώρα ανάφλεξης των υπολειμμάτων αυτών, η οποία εκδηλώθηκε αργά το βράδυ, δεν δικαιολογεί ούτε το πιθανό κάψιμο καλωδίων από κάποιους Ρομά αλλά ούτε και την αυτανάφλεξη της χωματερής στο συγκεκριμένο χώρο.
Παρόλα αυτά, ο Τομέας Καθαριότητας του Δήμου αντέδρασε άμεσα και την επομένη ημέρα, Παρασκευή 17 Απριλίου, λίγο πριν το μεσημέρι , αποκατέστησε πλήρως το χώρο αυτό, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες.
Επειδή η ανοχή του Δήμου έχει φτάσει στα όρια του, θα πρέπει λοιπόν κάποιοι να γνωρίζουν ότι η τιμωρία είναι αναπόφευκτη για τους υπαίτιους τέτοιων αποτρόπαιων πράξεων που πλήττουν όλους του συμπολίτες μας.
Ενόψει κυρίως της θερινής αντιπυρικής περιόδου, ο Δήμος παρακαλεί και προτρέπει τους συνδημότες μας να είναι περισσότεροι προσεκτικοί στην εναπόθεση των απορριμμάτων γιατί η καθαριότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΡΑ

perigialifo3

perigialifo2

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia