Νοεμβρίου 24, 2020

Παραδίδεται σε χρήση το γήπεδο του Κάτω Άσσου

Απριλίου 09, 2015

Το τρίτο κατά σειρά ποδοσφαιρικό δημοτικό γήπεδο το 2015 παραδίδει η Δημοτική Αρχή σε χρήση των ποδοσφαιρικών σωματείων και των αθλουμένων στα όρια του Δήμου Κορινθίων με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Κάτω Άσσου.

Το γήπεδο αυτό ανακαινίστηκε πλήρως με την κατασκευή και τοποθέτηση νέου υπερσύγχρονου συνθετικού χλοοτάπητα αλλά και βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Ήδη γίνεται χρήση από το τοπικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Ολυμπιακού Άσσου αλλά και της Προοδευτικής Περιγιαλίου , καθώς και από πλήθος πολιτών μικρών και μεγάλων , ανδρών και γυναικών που  σε καθημερινή βάση αθλούνται, ιδίως τα βράδια με τον πλούσιο φωτισμό που διαθέτει.

Ο προϋπολογισμός ανήλθε σε 390.000 €, η έκπτωση που επιτεύχθηκε ήταν 45% και χρηματοδοτήθηκε από δημοτικούς πόρους, προσφορά της Δημοτικής Αρχής στη νεολαία  της περιοχής.

Σύντομα θα παραδοθούν τα δύο νέα γήπεδα που ολοκληρώνονται, όπως είναι του Αγίου Βασιλείου και του Σπαθοβουνίου και μέχρι τέλος του έτους θα ολοκληρωθούν και τα γήπεδα του Λεχαίου και του Γαλατακίου στα οποία έχουν ήδη εκτελεστεί οι χωματουργικές εργασίες.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia