Νοεμβρίου 24, 2020

Bazaar ανταλλαγής ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών και παιδικών λαμπάδων

Απριλίου 06, 2015

Ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς και Νήσων δημιούργησε σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής τις μόνιμες Κοινωνικές Δομές για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας στο Περιγιάλι Κορινθίας (Κροκιδά 62).

Το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της λειτουργίας της Τράπεζας Χρόνου, Bazaar ανταλλαγής ρούχων, παπουτσιών, παιχνιδιών και παιδικών λαμπάδων για τους μικρούς μας φίλους.
Επίσης θα γίνει διανομή ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα κ.α) σε δεκάδες ωφελούμενες οικογένειες από το Δήμο Κορινθίων. Οι συμπολίτες μας επιλέγονται ύστερα από διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών των αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα, με βασικά κριτήρια το εισόδημα και τον αριθμό των μελών των οικογενειών. Πρόκειται δηλαδή για ανθρώπους που βρίσκονται αποδεδειγμένα σε οικονομική δυσχέρεια.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και  Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων της UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, προσκαλούν όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στo Bazaar και να μοιρασθούν στιγμές χαράς και αλληλεγγύης.
Το Bazaar και τη διανομή στηρίζουν οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Δημιουργία ή και συνέχιση της λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας», στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia