Δήμος Κορινθίων

Θετική εξέλιξη για το Δήμο Κορινθίων η παραχώρηση του 10% του στρατοπέδου το οποίο θα πρέπει εντός τριών ετών να πολεοδομηθεί.
Στα πλαίσια των απαιτήσεων του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» ο Δήμος Κορινθίων και οι υπεύθυνοι της ακτής υποχρεούνται να παρουσιάσουν τουλάχιστον πέντε διαφορετικές δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης.
Οι πολίτες να εμπιστεύονται τις παραλίες του δήμου καθώς τα ύδατα ελέγχονται από την Γραμματεία Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και είναι εξαιρετικής ποιότητας τονίζει ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλειος  Νανόπουλος.
Η Επιτροπή καταγραφής και εκτίμησης ζημιών από τις φυσικές καταστροφές του Δήμου Κορινθίων (ΚΥΑ 33862/6.5.2019 (ΑΔΑ: ΨΗΩΦ465ΧΘ7-ΥΥ4) ενημερώνει, τους πληγέντες από την φωτιά της 22.07.2020 κατοίκους του Δήμου Κορινθίων, που επλήγη η κύρια κατοικία τους και βρίσκονται σε κατάσταση έκτακτης…
Τις προτάσεις των πολιτών ζητάει ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος για τη διαμόρφωση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. 
Αποτελέσματα νερών κολύμβησης 8 ακτών του Δήμου Κορινθίων τον Ιούλιο 2020.
Στα πλαίσια των απαιτήσεων του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία » ο Δήμος και οι υπεύθυνοι της ακτής υποχρεούνται να παρουσιάσουν τουλάχιστον πέντε διαφορετικές δραστηριότητες περιβαλλοντικής εκπαίδευσης. .
Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου υποδομών Γιώργο Καραγιάννη και τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ Δημήτρη Καφαντάρη είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.
 Ο Δήμος Κορινθίων θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του 2020 τέσσερα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) μέσα στα δημοτικά σχολεία 1ο Δημοτικό Σχολειό Κορίνθου, 3ο Δημοτικό Σχολειό Κορίνθου,10ο Δημοτικό Σχολειό Κορίνθου και11ο Δημοτικό Σχολειό Κορίνθου
Β.Νανόπουλος: Υλοποιούμε την δέσμευσή μας για έναν δήμο με περισσότερο φως
Σελίδα 1 από 20

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia