Διάλογος με τους πολίτες για το μέλλον της Ευρώπης | Αρχαία Ολυμπία, 17 Φεβρουαρίου 2019

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι προοπτικές και το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα βρεθούν στο επίκεντρο του διαλόγου με τους πολίτες στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 14.30 στο Αμφιθέατρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας «Δημήτριος Βικέλας» στην Αρχαία Ολυμπία.

Ειδικότερα, στην εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης “Europe Direct Patras” Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης: Προκλήσεις και Ευκαιρίες» κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Έλληνας Επίτροπος Μετανάστευσης Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρης Αβραμόπουλος και η Επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε Κορίνα Κρέτσου.

dialogos melon politon

Για δηλώσεις συμμετοχής, οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchhh8AvlH_aLwH12trTnX6oG6gCaQysc5FkxrwH-BpADzzXg/viewform). 

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης «Europe Direct Patras» Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο Πατρών – Αθηνών 32, Πάτρα 26441) Τηλ: 30 2613 613654-646, Fax: 30 2613 613605 και Email: info@edic.pde.gov.gr.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κώστα Μιχόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός των προτάσεων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που προορίζονται για ένταξη και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος της Περιφέρειας είναι η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο