Πάτρα: 14χρονος μαθητής μαχαίρωσε 15χρονο στο σχολείο (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας 14χρονος μαθητής μαχαίρωσε και τραυμάτισε ένα 15χρονο στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Ανθούπολης, ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό

Πανικός προκλήθηκε το πρωί στο προαύλιο του 1ου Λυκείου Ανθούπολης Πατρών, όταν ένας 14χρονος μαθητής της Γ΄τάξης Γυμνασίου, ήρθε σε συμπλοκή ύστερα από διαπληκτισμό με έναν 15χρονο μαθητή της Α΄τάξης Λυκείου και τον μαχαίρωσε στην πλάτη, τραυματίζοντάς τον.

Στο σχολείο κλήθηκε η Αστυνομία, που προχώρησε στην σύλληψη του 14χρονου και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία για τους γονείς του ενώ ο 15χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπου νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Τα ακριβή αίτια της συμπλοκής μεταξύ των δύο μαθητών δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί πλήρως ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών.

 

patrastimes.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο