Εξιχνιάστηκαν 14 περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ στην Κορινθία

Εξιχνιάστηκαν δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ στην Κορινθία. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν πέντε (5) άτομα. Είχαν αφαιρέσει μετασχηματιστές και προκαλέσει φθορές, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -58.000- ευρώ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δεκατέσσερις (14) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής μετασχηματιστών, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν, χθες (15.6.2015) το απόγευμα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, στο Βραχάτι και στο Ζευγολατιό Κορινθίας, πέντε (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 16, 19, 44, 51 και 54 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παρακώλυση της λειτουργίας άλλων κοινωφελών εγκαταστάσεων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω, από την 04.05.2015 έως και προχθές (14.6.2015), είχαν διαπράξει συνολικά δεκατρείς (13) κλοπές και μία (1) απόπειρα κλοπής μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ, στα Αθίκια, στην Κλένια, στον Άγιο Βασίλειο και στις Αρχαίες Κλεωνές Κορινθίας.

Από την παραπάνω δράση τους, είχαν αφαιρέσει μετασχηματιστές και είχαν προκαλέσει φθορές, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -58.000- ευρώ.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο