Συνελήφθη ένας δραπέτης, που είχε διαφύγει από τα κρατητήρια του ΑΤ Κορίνθου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθη, προχθές (4.3.2015) το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, ένα  από τα τρία  άτομα, που είχαν διαφύγει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου.

Πρόκειται, για τον 35χρονο ημεδαπό ΡΟΜΑ, ο οποίος μαζί με έναν (1) 22χρονο ημεδαπό και έναν (1) 26χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας, την 26.2.2015, είχαν διαφύγει από τα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου (σχετικό το από 27.2.2015 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας).

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας σε συνεργασία με αστυνομικό του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, εντόπισαν τον 35χρονο, να κινείται με μοτοσυκλέτα και τον συνέλαβαν. Ο 35χρονος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω μοτοσυκλέτα, ο 35χρονος την είχε αφαιρέσει χθες και πρώτες πρωινές ώρες, από τους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και η οποία αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη και των άλλων δύο δραπετών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο