Πάτρα : Τροχαίο με 4 τραυματίες – Ο ένας σοβαρά – Ανάμεσα τους και παιδί 10 ετών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεταξύ των τραυματιών είναι ένα κοριτσάκι ηλικίας 10 χρόνων το οποίο μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων και δύο 16χρονοι (κορίτσι και αγόρι) που μαζί με έναν σοβαρά τραυματία μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο του Ρίου, ενώ ο σοβαρά τραυματίας είναι άνδρας 37 ετών.

Τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, είναι ο απολογισμός του τροχαίου ατυχήματος, ο οποίος σημειώθηκε στις 18.05΄στην Ακτή Δυμαίων, στο ρεύμα προς Πύργο, στο ύψος της Πολιτείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα, ενώ προηγήθηκε εκτροπή του ενός εξ΄αυτών.

Για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών βοήθησαν πυροσβέστες, οι οποίοι είχαν μεταβεί στην περιοχή για την αντιμετώπιση άλλου περιστατικού.

 

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην οδό Ακτή Δυμαίων της Πάτρας, στο ύψος της ΑΒΕΞ, στο ρεύμα προς Πύργο.

Στο σημείο σπεύδουν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ έχει σπεύσει και όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίες καθώς και άνδρες της αστυνομίας.

 

 

patrastimes.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο