Νεκρός ο Μαυρίκος του κυκλώματος εκβιαστών – δημοσιογράφων από φωτιά στο ΙΧ του (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεκρός είναι ο εκδότης της εφημερίδας Ακρόπολη, Παναγιώτης Μαυρίκος, εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των εκβιαστών – δημοσιογράφων, καθώς ήταν ο άντρας που κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του στην Αττική οδό.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/yKeOKgH-W34″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Το όχημα κατευθυνόταν στο ρεύμα προς την Ελευσίνα και ξαφνικά έπιασε φωτιά, με τον οδηγό να μην προλαβαίνει να βγει από το όχημα και να καίγεται ζωντανός. Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται κατά 99% για τον Παναγιώτη Μαυρίκο, ενώ αστυνομικές πηγές ανέφεραν ότι «όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά» για τα αίτια της πυρκαγιάς στο ΙΧ.

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και απανθρακώθηκε. Το αυτοκίνητο μάρκας Porsche Cayenne ανήκε στη σύζυγο του Παναγιώτη Μαυρίκου.

Οι κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας στην Αττική Οδό δείχνουν πως ο οδηγός κινούταν κανονικά στην αριστερή λωρίδα και για άγνωστους λόγους σταματάει.  

Συγγενείς και άτομα σχετιζόμενα με την υπεράσπισή του ήδη μιλούν ανοιχτά για δολοφονική επίθεση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, θα προέβαινε σε συμπληρωματική κατάθεση, δίνοντας στοιχεία για υποθέσεις χρηματισμού που αφορούσαν ανθρώπους του δημοσίου και πολιτικά πρόσωπα.

Η κατάσταση στην οποία ανασύρθηκε ο οδηγός, δεν επιτρέπει την άμεση αναγνώρισή του.

Μιλώντας στο koutipandoras.gr ο Παναγιώτης Μαδιάς, ειδικός πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων και μηχανολόγος – μηχανικός, δήλωσε πως τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι σχεδιασμένα ώστε να μην παίρνουν φωτιά μετά από τροχαίο.

«Είναι ο Μαυρίκος»

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας επιβεβαίωσε πως ο Παναγιώτης Μαυρίκος είναι ο άντρας που βρέθηκε απανθρακωμένος στο ΙΧ επί της Αττικής Οδού. Σύμφωνα με τον συνήγορό του, ο εκδότης, αναζητούνταν τόσο από τον ίδιο -καθώς είχαν ραντεβού- όσο και από τους συνεργάτες του αλλά και την οικογένειά του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο ίδιος όπως λέει στο parapolitika.gr προσπάθησε να μεταβεί στο σημείο, χωρίς να τα καταφέρνει γιατί όλοι οι δρόμοι στη γύρω περιοχή είναι αποκλεισμένοι. 

Φωτογραφία του αυτοκινήτου

 

koutipandoras.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

Βαρύ πένθος στο Άστρος: «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 25 ετών ο Παναγιώτης Κολοβός

Δύσκολες ώρες για την τοπική κοινωνία του Άστρους Κυνουρίας...

Δώρο Πάσχα: Έως και τη Μεγάλη Τετάρτη η καταβολή

Έως την Μεγάλη Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024, θα πρέπει...

Συνελήφθησαν 43 άτομα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο