Συνέχεια στη βαρβαρότητα με άλλα 4 δηλητηριασμένα σκυλιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής των φυλακών Τρίπολης, βλέποντας τέσσερα νεκρά αδέσποτα σκυλιά το πρωί της Δευτέρας.

Σε δηλώσεις του ο αντιδήμαρχος, Δημήτρης Σταματόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε από την Αστυνομία για το συγκεκριμένο ζήτημα οτι τα τέσσερα αδέσποτα ζώα, βρέθηκαν νεκρά  το πρωί στην οδό Αγίου Αθανασίου 1 (έξω από τις φυλακές Τρίπολης). 

Ο κ. Σταματόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά: “Ειδοποιήθηκε το συνεργείο καθαρισμού του δήμου, στη συνέχεια, συνέλεξαν δείγμα από τα 4 σκυλιά ώστε να σταλεί για τοξικολογικές εξετάσεις και τέλος, το συνεργείο μετέβη για την περισυλλογή των αδέσποτων ζώων ώστε να γίνει η υγειονομική τους ταφή, διαδικασία που πραγματοποιείται κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωποι με ένα τέτοιο θέαμα”.  

Σημειώνεται πως συμπολίτης μας ενημέρωσε την αστυνομία για το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισε, για το περιστατικό  η εισαγγελία έδρασε αυτεπάγγελτα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο