Περίεργη “εξαφάνιση” παιδιού στην Καλαμάτα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια περίεργη υπόθεση εξαφάνισης ενός παιδιού ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, μετά την ανάρτηση αφισών στην πόλη της Καλαμάτας.

Η περιοχή των Φαρών, αλλά και γύρω περιοχές, έχουν γεμίσει αφίσες με τη φωτογραφία ενός 10χρονου αγοριού που υποτίθεται ότι εξαφανίστηκε πέρυσι τον Αύγουστο έξω από εστιατόριο fast food στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Η αφίσα, η οποία είναι στα αγγλικά, έχει και τηλέφωνα επικοινωνίας, τα οποία αντιστοιχούν (σύμφωνα με τις πληροφορίες της αφίσας) στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και σε ένα σπίτι στην Αμερική.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι, σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας δεν έχει καμία πληροφόρηση ή δήλωση εξαφάνισης και ερευνά το περιστατικό!

eksafanisi kalamata2

 

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο