Συνελήφθη ένα άτομο για ληστεία και δύο άτομα, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει ακόμη ένα άτομο και άγνωστους συνεργούς. Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Συνελήφθη, χθες (7.5.2016) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ανήλικος ημεδαπός, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και ακόμη έναν (1) ανήλικο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται και άγνωστους συνεργούς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι ο ανήλικος, μαζί με ακόμη έναν (1) ανήλικο, καθώς και άγνωστους συνεργούς τους, χθες (7.5.2016) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ηλικιωμένη ημεδαπή το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρήματα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, ο ανήλικος εντοπίστηκε στη Σπάρτη Λακωνίας, όπου και συνελήφθη.

Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη μία (1) 44χρονη ημεδαπή και ένας (1) 48χρονος ημεδαπός, γονείς του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, για την ταυτοποίηση των συνεργών του ανήλικου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο