Δύο συλλήψεις στη Γορτυνία για κλοπή σε βάρος ηλικιωμένου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνελήφθησαν, στις (6.4.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τροπαίων, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας (1) 27χρονος και μία 42χρονη, αντίστοιχα, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από την 5.4.2016 έως και την 6.4.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, αφαίρεσαν από ηλικιωμένο ημεδαπό, χρήματα.

Επίσης, εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα ημεδαπού, που είχε γίνει την 17.3.2016, στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Τρίπολης-Σπάρτης. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 24χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Νιόβη Χριστοπούλου υποψήφια Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Η Νιόβη Χριστοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο...

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Α΄ Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, με αθρόα συμμετοχή...

Διάκριση για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης

Τα παιδιά του 1ου Τμήματος με την δασκάλα τους...

Ανοιχτή Ηλεκτρονική Διαβούλευση για την ανάπλαση της Πλατείας Κολοκοτρώνη

16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ -24 ΑΠΡΙΛΙΟΥΗ ανάπλαση της πλατείας Κολοκοτρώνη, αφορά τον ανασχεδιασμό και την αναδιαμόρφωση του κεντρικού εσωτερικού κεντρικού κυκλοφοριακού κόμβου της, καθώς και σε επεμβάσεις (νέες δαπεδοστρώσεις και φύτευση δενδροστοιχιών) στις τέσσερις πλευρές που βρίσκονται Νότια, Δυτικά, Βόρεια και Ανατολικά της κυρίως πλατείας. Σκοπός του έργου είναι η δημιουργία ενός Κοινόχρηστου χώρου περισσότερο λειτουργικού, ασφαλούς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο