27χρονος συνελήφθη για ληστεία σε βάρος ζεύγους ηλικιωμένων

Αυτός και οι άγνωστοι προς το παρόν συνεργοί του, μπήκαν σε οικία ζεύγους ηλικιωμένων και με τη χρήση σωματικής βίας, τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μελιγαλά, μία (1) περίπτωση ληστείας σε βάρος ζεύγους ηλικιωμένων ημεδαπών, που είχε γίνει την 16.6.2015, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας.

Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας (1) 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι οι ανωτέρω, την 16.6.2015 το βράδυ, στο Μελιγαλά Μεσσηνίας, μπήκαν σε οικία ζεύγους ηλικιωμένων ημεδαπών και με τη χρήση σωματικής βίας, τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά και κινητό τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μελιγαλά, για την ταυτοποίηση των συνεργών του 27χρονου, καθώς και για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο