Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ατόμου για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα στη Μεσσηνία

Σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, σε βάρος ενός (1) 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 27χρονου σε ληστεία, που είχε γίνει την 22.8.2011 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, όταν ο 27χρονος μαζί με ακόμη έναν 31χρονο ομοεθνή του, καθώς και με άγνωστο συνεργό τους, μπήκαν σε οικία ζεύγους ημεδαπών και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν χρήματα και όχημα.

Σε βάρος του 31χρονου, είχε σχηματισθεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, επίσης για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο