Μαρτίου 15, 2016

Πάτρα: Πεντάχρονο κορίτσι βρέθηκε σε κάδο από περαστικούς

Στον Εισαγγελέα για αμέλεια ανηλίκου οδηγούνται σήμερα οι γονείς μιας 8χρονης και η γιαγιά της. Η μικρή στις 20.45 το βράδυ της Καθαρής Δευτέρας εντοπίστηκε από περαστικούς σε κάδο απορριμμάτων στην οδό Γούναρη 116 και Σωτηριάδου, να ψάχνει εντός αυτού.

Από τον άνθρωπο που εντόπισε το κοριτσάκι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Αστυνομικοί που επενέβησαν παρέλαβαν το παιδί και με διακριτικότητα ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του, οπότε κάλεσαν τους γονείς της μικρής. Το παιδί είπε στην Αστυνομία ότι είχε μπει μέσα στον κάδο ψάχνοντας για ρούχα.

Οι 30χρονοι γονείς προσήλθαν στην Αστυνομία και κατέθεσαν πως επειδή αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα, η γιαγιά, ηλικίας 50 χρόνων, είχε αναλάβει την ανατροφή του παιδιού.

Όπως αναφέρει το tempo24.gr, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο ΠΠΝΠ, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, του παρασχέθηκε ψυχολγική υπστήριξη και στη συνέχεια παραδόθηκε προσωρινά σε θείο του, καθώς οι γονείς και η γιαγιά κρατούνται, κατηγορούμενοι για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Από τις δικαστικές αρχές και τη σημερινή διαδικασία θα κριθεί ποια θα είναι η συνέχεια στην περιπέτεια της μικρής.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia