Έκλεψαν καλώδια χαλκού αξίας άνω των 117.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για τις υποθέσεις αυτές κατηγορούνται δύο άτομα. Σε βάρος τους σχηματίστηκαν ισάριθμες δικογραφίες για κλοπή. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων μεταλλικών αντικειμένων, ξεπερνά τις 117.000 ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, έξι περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής μεταλλικών αντικειμένων και σε οικίες, που είχαν γίνει στο Κιάτο Κορινθίας και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται συνολικά δύο (2) άτομα, ένας (1) 20χρονος και ένας (1) 18χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δύο (2) αυτοτελείς δικογραφίες, για κλοπή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, ο 18χρονος κατά το χρονικό διάστημα από την 1.12.2013 έως και την 19.1.2014, στο Κιάτο, διέπραξε συνολικά τρείς (3) κλοπές σε συνεδριακό χώρο.

Από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα (καλώδια χαλκού), η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -117.000- σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους.

Όσον αφορά τον 20χρονο, όπως προέκυψε από την μεθοδική και εμπεριστατωμένη αστυνομική διερεύνηση του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, την 9.6.2015 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Συκυωνίων Κορινθίας, διέπραξε τρείς (3) κλοπές σε οικίες, καθώς και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικία, από όπου αφαίρεσε συνολικά χρήματα και είδη ένδυσης.

Η σχηματισθείσες δικογραφίες θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους στη διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο