Φεβρουαρίου 22, 2016

Έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία από την ώρα του ατυχήματος στην νέα είσοδο Καλαμάτας

Έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία από την ώρα του ατυχήματος στην νέα είσοδο Καλαμάτας στο ύψος του καφέ κουσκό, ακριβώς μπροστά από το peugeot .

Παρακαλείται όποιος μπορεί να βοηθήσει να βρεθεί ο ασυνείδητος οδηγός που προκάλεσε το ατύχημα να καλέσει στα τηλέφωνα 6945260552 και 6947840627.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡ, ΣΤΙΣ 13.15 ΛΙΓΟ ΕΛΛΕΙΨΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ.

Γι'αυτό λοιπόν κάνω έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία την ώρα του ατυχήματος,στο υψος του καφε κουσκο στην Νεα εισοδο. Ακριβώς μπροστά από το peugeot προπορευόταν ,φορτηγάκι ανοιχτού τύπου, (με καρότσα) μάρκας Mercedes Sprinter ,κατά πάσα πιθανότητα χρώματος λευκού, το οποίο μετέφερε μεταλλικές σκαλωσιές και καδρόνια ( μαδέρια οικοδομής).

Ήταν τοποθετημένα όρθια χωρίς καμία προφύλαξη( δέσιμο), και ένα από τα μαδέρια έφυγε στον αέρα, με αποτέλεσμα προσπαθώντας να το αποφύγει ,αρχικά χτύπησε σε μεταλλικό κάδο και στην συνέχεια προσέκρουσε σε παρακείμενο μαντρότοιχο ( Συνεργείο Γεωργιάδης) όπου και ανατράπηκε. Δυστυχώς όπως συνηθίζεται να γίνεται στην Ελλάδα ,ο υπαίτιος εγκατέλειψε το θύμα χωρίς να γνωρίζει εάν υπάρχει τραυματισμός ή θάνατος.Φυσικά ,δεν υπολόγισε,τον παράγοντα άνθρωπο και τον παράγοντα κάμερα.

Από το σημείο του ατυχήματος μέχρι και το ασπρόχωμα υπάρχουν πολλές κάμερες οι οποίες έχουν καταγράψει όλη την κίνηση.Έτσι λοιπόν, είναι θέμα ωρών να βρεθεί ο υπαίτιος καθώς και το όχημα του.Ας σημειωθεί,επείδη πολλά γράφτηκαν,ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου του θύματος,δεν ξεπερνούσε τα 50-55 χλμ/ωρα και ο επιβαίνων ήταν ένας.Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν δεν έχετε κάποια πληροφορία τουλάχιστον να το κοινοποίησετε ούτως ώστε να βρεθεί ο ένοχος.


Μπορείτε να καλέσε και στα τηλέφωνα 6945260552 και 6947840627.

 

Σχετικό άρθρο (Τροχαίο στη Νέα Είσοδο Καλαμάτας)

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016 08:03

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia