Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στην Αργολίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατασχέθηκαν πάνω από δύο κιλά κάνναβης, εννέα δενδρύλλια κάνναβης κ.ά.

Συνελήφθησαν, χθες (29.7.2020) και προχθές (28.7.2020), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 53, 54 και 55 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι διακινούσαν, κατά μόνας, ποσότητες κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας και Αρκαδίας.

narkotika argolida003

Ειδικότερα, χθες (29.7.2020) και προχθές (28.7.2020), ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας και τη συνδρομή των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας , πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες τους, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, όπου βρήκαν συνολικά και κατέσχεσαν:

ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -2.312- γραμμαρίων,
-9- δενδρύλλια κάνναβης,
-8- σπόρους κάνναβης,
-1- ζυγαριά ακριβείας,
-3- τρίφτες κάνναβης,
-3- κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των -310- ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται για την εξακρίβωση της τυχόν διασύνδεσης μεταξύ των συλληφθέντων.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο