ΑρχικήΚοινωνίαΗλεία | Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω – Πατέρας σκότωσε τον γιο του...

Ηλεία | Οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω – Πατέρας σκότωσε τον γιο του & αυτοκτόνησε (video)

Ο 86χρονος πατέρας και ο 45χρονος γιος συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/9wEDwPJPNLU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στη Ζαχάρω Ηλειας, όπου ένας πατέρας πυροβόλησε και σκότωσε τον έναν από τους γιους του, πριν στρέψει την κάνη του όπλου προς το μέρος του και βάλει τέρμα στη ζωή του, ερευνούν οι αστυνομικοί στην περιοχή, με ανακρίσεις που διεξάγονται κυρίως στο πλαίσιο της οικογένειας, αλλά και στο φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Δευτέρας, αλλά φαίνεται πως η προστριβή για άγνωστους λόγους μεταξύ του 86χρονου πατέρα και του 45χρονου γιου του, είχε ξεκινήσει πολύ καιρό πριν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας και γιος λογόφεραν  για πολλοστή φορά. Έμελλε όμως να είναι η τελευταία, καθώς ο 86χρονος πήρε το όπλο, πυροβόλησε και σκότωσε το παιδί του και αμέσως μετά αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίζονταν συχνά τα τελευταία χρόνια, ενώ οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, βρήκαν ένα σημείωμα, το οποίο είναι πιθανό να προσφέρει απαντήσεις.

Μετάβαση στο περιεχόμενο