Πυρκαγιά σε χορτολιβαδική έκταση ανησύχησε την πυροσβεστική σε Αρκαδία & Ηλεία (pic)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου κατά τις μεσημεριανές ώρες στον Οικισμό Τσουράκι της Κοινότητας Αγίου Σώστη Είρας Μεσσηνίας στα σύνορα Ηλείας – Αρκαδίας – Μεσσηνίας σε χορτολιβαδική έκταση από άγνωστη αιτία.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Πυροσβεστικό Σώμα καθώς στη περιοχή υπάρχει πυκνό δάσος και έντονη χαμηλή βλάστηση. Πολύ γρήγορα ξεκίνησαν πυροσβεστικές δυνάμεις και έφτασαν στο σημείο όπου χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των λιγοστών κατοίκων του χωριού η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πυροσβεστικό Σώμα:

Από την Π.Υ Μεγαλόπολης ξεκίνησαν 3 οχήματα με 6 πυροσβέστες ενώ από το Π.Κ Κρεστένων επίσης 3 οχήματα με 6 πυροσβέστες. Στο σημείο βρέθηκαν και οχήματα Πολιτικής Προστασίας Ανδρίτσαινας με τον αντιδήμαρχο Μίλτο Γεωργακόπουλο και τον Πρόεδρο Θοδωρή Τζίβα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο