Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή του Δήμου Τριφυλίας

ια την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 54χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (18.6.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, 54χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, χθες (18.6.2020) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση και εξερεύνηση στην ανωτέρω περιοχή, κατά την οποία εντοπίστηκε, σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης στην οποία καλλιεργούταν συνολικά -39- δενδρύλλια κάνναβης , ύψους έως -1,60- εκατοστών, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν μαζί με τον καλλιεργητικό εξοπλισμό που βρέθηκε στο χώρο.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο ανωτέρω ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (18.6.2020) το μεσημέρι σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- κινητά τηλέφωνα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο