Aπόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον 48χρονου επιχειρηματία στα Λεχαινά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στον Ηλειακό κάμπο η απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον 48χρονου επιχειρηματία στα Λεχαινά, ο οποίος το μεσημέρι του Σαββάτου δέχτηκε πυροβολισμό μέσα στο γραφείο του από άτομο που συνόδευε αυτόν με τον οποίο είχαν επαγγελματικό ραντεβού!

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε, τον πυροβολισμό με πιστόλι δέχτηκε από «μπράβο» του ατόμου που είχαν το ραντεβού, ενώ άλλοι δύο περίμεναν έξω από την πύλη της επιχείρησής του!

Σύμφωνα με  τις τελευταίες πληροφορίες, το όπλο ήταν πιθανότατα τύπου ρέπλικα με άσφαιρα πυρά.

Και τα τέσσερα άτομα, μετά από το πρωτοφανές περιστατικό, επιβιβάστηκαν σε δύο αυτοκίνητα και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με τις αστυνομικές αρχές του νομού να τους αναζητούν. Μάλιστα, την στιγμή του πυροβολισμού στα διπλανά γραφεία από του ιδιοκτήτη υπήρχαν εργαζόμενοι, οι οποίοι κρύφτηκαν φοβούμενοι τα χειρότερα, ενώ στον προαύλιο χώρο βρίσκονταν ένα άτομο security.

Tην «επίθεση» με πιστόλι μέσα στο γραφείο του, δέχτηκε ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου φρούτων στα Λεχαινά FruitPack. Πρόκειται για τον κ. Γιάννη Καρμίρη, ο οποίος είχε προγραμματισμένη συνάντηση με έναν μεσίτη φρούτων, μετά από αίτημα του τελευταίου την περασμένη Πέμπτη να συναντηθούν. Α

κόμη, και ο ίδιος σοκαρισμένος, μιλώντας στην εφ. «Πατρίς της Κυριακής» λίγη ώρα μετά το περιστατικό, απορεί πως κατάφερε να γλιτώσει από αυτή την αιφνιδιαστική και αδίστακτη κίνηση εναντίον…

Τον πυροβολισμό, τον δέχτηκε μετά από λογομαχία που είχε με τον μεσίτη φρούτων από τον «μπράβο» που τον συνόδευε…

Το χρονικό…

Στις 12 το μεσημέρι, όπως ανέφερε ο κ. Καρμίρης, έφτασε στο συσκευαστήριο ο μεσίτης, συνοδευόμενος από τρία άτομα. Ο κ. Καρμίρης επέτρεψε να συνοδέψει τον μεσίτη ένα από τα άτομα αυτά και τα άλλα δύο περίμεναν έξω από την πύλη του συσκευαστηρίου.

«Με πήρε τηλέφωνο προχθές το βράδυ και μου έκλεισε ραντεβού για να συναντηθούμε σήμερα για μια εμπορική συναλλαγή που έχουμε. Εδώ και έναν χρόνο έχω συνεργασία με τον συγκεκριμένο μεσίτη.

Ήρθε με τρεις «μπράβους» να μπει μέσα. Εγώ άφησα μόνον τον έναν και οι άλλοι έμειναν απ’ έξω. Τους έχουμε και βίντεο και φωτογραφίες.

Ο ένας που τον συνόδευε, ξαφνικά, έβγαλε πιστόλι και με πυροβόλησε. Μετά την λογομαχία που είχαμε με τον μεσίτη. Είχαμε συζητήσει για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να συμβεί αυτό που συνέβη. Κατά την λογομαχία, σηκώθηκα κάποια στιγμή από την καρέκλα μου και αμέσως ο «μπράβος» πέταξε την καρέκλα του, σηκώθηκε και πυροβόλησε προς το μέρος μου, χωρίς ευτυχώς, να με πετύχει…», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Καρμίρης.

patrisnews.com

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο