Πάτρα: Νεκρός 40χρονος από πυροβολισμό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάτρα: Νεκρός 40χρονος από πυροβολισμό – Η αιματηρή σκηνή έχει καταγραφεί σε βίντεο κλειστού κυκλώματος

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πατρών σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας 41χρονος δέχθηκε θανάσιμο πυροβολισμό, στην περιοχή Νέο Σούλι Πατρών. Για την υπόθεση έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ένας 40χρονος, ο οποίος ανακρίνεται, με τον ίδιο να αρνείται ότι τον χτύπησε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος πήγε σήμερα το πρωί στο φανοποιείο που διατηρεί ο 40χρονος στο Νέο Σούλι και κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Μετά από λίγη ώρα ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός σε σημείο κοντά στο φανοποιείο. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε την σορό του, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο ύψος της καρδιάς.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα η συμπλοκή των δύο αντρών έχει καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα που υπάρχει στο συνεργείο αυτοκινήτων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα φέρεται να κρατά καραμπίνα κι ένα αιχμηρό αντικείμενο ενώ άλλη μαρτυρία σημειώνει πως φαίνεται να πυροβολεί προς την πλευρά του δράστη. Εκείνη τη στιγμή, ο τελευταίος με όπλο πυροβολεί εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Από την πρώτη στιγμή ο δικηγόρος του δράστη, Άγγελος Στεργιόπουλος, υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Tempo24 πως βρισκόταν σε άμυνα και γι αυτό πυροβόλησε. Πρόσθεσε μάλιστα οτι σε βάρος του θύματος παλαιότερα είχαν υποβληθεί μηνύσεις για απειλές και εμπρησμό αυτοκινήτων που βρίσκονταν μέσα στο συνεργείο, ενώ είχαν κακατεθεί και ασφαλιστικά μέτρα έτσι ώστε το θύμα να μην προσεγγίζει την επιχείρηση του δράστη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα πήγε στο συνεργείο του δράστη έκοψε τμήμα της περίφραξης και μπήκε μέσα. Ο δράστης δεν βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην επιχείρησή του, αλλά άκουσε τον συναγερμό που ήχησε και μέσα σε λίγα λεπτά είχε φτάσει εκεί με αποτέλεσμα να ακολουθοήσει συμπλοκή πυροβολισμοί που είχαν σαν αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο ύψος της καρδιάς. Μάλιστα προσπάθησε να εγκαταλείψει το σημείο, αλλά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακριά από τον τόπο του σμβάντος.

Την ίδια ώρα ο δράστης φέρεται να έχει ομολογήσει πως πυροβόλησε το θύμα και λίγη ωρα αργότερα συνελήφθη μέσα στην επιχείρησή του.

protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 19 Απριλίου

Σήμερα  Παρασκευή 19 Απριλίου 2024   είναι της  Άγιος Θεόδωρος...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο