Πάτρα: Λήστεψαν πρακτορείο ΟΠΑΠ και διέφυγαν αλλά τους… έπεσε η λεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρπαξαν 2.000 ευρώ και τους έπεσαν τα 610 

Περίεργη τροπή πήρε η ένοπλη ληστεία που έγινε σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Πάτρα, από δύο κουκουλοφόρους οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν, καθώς ένα σημαντικό μέρος από τη λεία τους βρέθηκε πεταμένο στην πυλωτή μιας διπλανής πολυκατοικίας!

Οι δράστες εισέβαλαν στο πρακτορείο λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου τον ιδιοκτήτη και πελάτες που βρίσκονταν μέσα και άρπαξαν τις εισπράξεις ύψους 2.000 ευρώ και όλα τα λαχεία «σκρατς». Αμέσως μετά, βγήκαν τρέχοντας έξω, ωστόσο τους αντιλήφθηκαν κάτοικοι της περιοχής και απομακρύνθηκαν τρέχοντας καταφέρνοντας να διαφύγουν.

Το πιθανότερο είναι ότι οι γείτονες τους χάλασαν τα σχέδια, καθώς πολύ κοντά στο πρακτορείο βρέθηκε ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο, που εξετάζεται αν ήταν το μέσο με το οποίο ήθελαν να διαφύγουν. Το περίεργο, όμως, είναι ότι οι αστυνομικοί βρήκαν πεταμένα 610 ευρώ και μερικά «σκρατς», που είτε τους έπεσαν από την ταραχή τους χωρίς να τα προσέξουν, ή τα πέταξαν επίτηδες για να καθυστερήσουν τυχόν διώκτες τους! Το μηχανάκι εξετάστηκε από τη Σήμανση για δακτυλικά αποτυπώματα και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο