Πέταξαν χειροβομβίδα και «γάζωσαν» με σφαίρες σπίτι στο Αίγιο

Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Σκηνή από πολεμική ταινία θύμιζαν όσα εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Τέμενη Αιγίου, όταν δυο Έλληνες και δυο Αλβανοί «γάζωσαν» με σφαίρες το σπίτι μιας οικογένειας Αλβανών και πέταξαν χειροβομβίδα, η οποία εξερράγη τραυματίζοντας τον ιδιοκτήτη!

Οι δράστες, που κινούνταν με αυτοκίνητο νοικιασμένο από την Αθήνα, είχαν απειλήσει και την Κυριακή το ζευγάρι των ενοίκων, αλλά είχαν φύγει χωρίς να χρησιμοποιήσουν βία. Όμως, επέστρεψαν την επομένη και πυροβόλησαν εννέα φορές προς το σπίτι στη θέση «Γκανέικα», όπου πέταξαν και χειροβομβίδα. Από την έκρηξη τραυματίστηκε σοβαρά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Οι τέσσερις δράστες διέφυγαν αρχικά, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθησαν στην περιοχή «Κουλούρα» οι δυο Αλβανοί, οι οποίοι είναι αδέλφια και έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για ναρκωτικά και κλοπές. Σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί εκρηκτικών.

Οι δυο Έλληνες κατάφεραν να διαφύγουν και οι αστυνομικοί «χτενίζουν» την περιοχή για τον εντοπισμό τους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που παίρνουν κατάθεση από την σύντροφο του τραυματία, η άγρια επίθεση αποδίδεται πιθανότατα σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο