Συνελήφθησαν τρεις δράστες για ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι δράστες ασκώντας σωματική βία στον υπάλληλο του πρατηρίου εφοδίασαν με καύσιμα το όχημα τους και τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πληρώσουν.

Συνελήφθησαν, στις (7-9-2019) αργά το βράδυ, στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, τρεις ημεδαποί άνδρες ηλικίας 38, 35 και 15 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία.

Επιπλέον, συνελήφθη στις (8-9-2019) το πρωί, στο Αίγιο και η 35χρονη μητέρα του ανήλικου δράστη για την παραμέληση της εποπτείας του.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράστες, στις (7-9-2019) το βράδυ, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αίγιο, όπου με την άσκηση σωματικής βίας, εξανάγκασαν τον υπάλληλο του πρατηρίου, να εφοδίασε το όχημα τους, με καύσιμα αξίας (15) ευρώ και έπειτα τράπηκαν σε φυγή χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, οι οποίοι αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες λίγη ώρα μετά το περιστατικό στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες κατασχέθηκε ως μέσο διαφυγής από τον τόπο της ληστείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, και κρατούνται για να οδηγηθούν αύριο στον Ανακριτή Αιγίου.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο