Καλαμάτα: Δύο άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Ηνωμένο Βασίλειο με πλαστά έγγραφα

Συνελήφθησαν δύο άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Ηνωμένο Βασίλειο με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν, χθες (8.9.2019) το μεσημέρι και το απόγευμα στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 31 και 30 ετών, αντίστοιχα, για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήσεις ο 31χρονος για το Λονδίνο και ο 30χρονος για το Μάντσεστερ Ηνωμένου Βασιλείου, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ένα (1) διαβατήριο Αρχών Ισπανίας κι ένα (1) διαβατήριο Αρχών Γαλλίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο