Καταδίωξη για διαρρήκτες εννέα οχημάτων στη Μεσσηνία

Ένας 27χρονος και οι συνεργοί του είχαν διαρρήξει εννέα οχήματα σε κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Πύλου – Νέστορος σε διάστημα ενός μήνα

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές υπηρεσίες της Μεσσηνίας, μετά την καταδιωξη ενός ύποπτου αυτοκινήτου που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή του Δήμου Μεσσήνης, αλλά ο οδηγός του δεν σταμάτησε στο σήμα για έλεγχο και ανέπτυξε ταχύτητα προσπαθώντας να διαφύγει. 

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής, που κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα το οποίο είχαν εγκαταλείψει οι επιβάτες του και είχαν τραπεί σε φυγή. Ωστόσο, ο 27χρονος οδηγός συνελήφθη, αν και οι άγνωστοι συνεπιβάτες του κατάφεραν να διαφύγουν. Στο όχημα που κατασχέθηκε και στο σπίτι του νεαρού, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, δύο κινητά και κλοπιμαία.

Όπως αποδείχθηκε στο πλαίσιο της έρευνας που ανέλαβε η Ασφάλεια Καλαμάτας σε συνεργασία με τα τοπικά αστυνομικά τμήματα, ο 27χρονος και οι συνεργοί του είχαν διαρρήξει εννέα οχήματα σε κοινότητες των Δήμων Μεσσήνης και Πύλου – Νέστορος στο διάστημα από τις 4 Αυγούστου ως την περασμένη Δευτέρα και είχαν κλέψει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα. Μέρος από τη λεία τους βρέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες.

Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για σύσταση συμμορίας για την τέλεση κλοπών κατ΄ εξακολούθηση και απείθεια, η οποία περιλαμβάνει και τους άγνωστους συνεργούς του. Η έρευνα συνεχίζεται, καθώς στο σπίτι του 27χρονου κατασχέθηκαν χρυσαφικά, η προέλευση των οποίων ερευνάται.

Protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο