Απέδρασε από τις φυλακές της Τίρυνθας «ο τοξοβόλος του Συντάγματος»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Γιάννη Μιχαηλίδη, ευρύτερα γνωστός ως «ο τοξοβόλος του Συντάγματος», έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. καθώς από τις 02:00 τα ξημερώματα αγνοούνται τα ίχνη του από τις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, «ο τοξοβόλος του Συντάγματος» απασχολούνται -στο πλαίσιο του εγκλεισμού του στις αγροτικές φυλακές- ως βοσκός αιγοπροβάτων. Ενώ στις 02:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής θα έπρεπε να είχε επιστρέψει στο κελί του, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πλέον θεωρείται δραπέτης.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Μιχαηλίδης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», για συνέργεια στη διπλή ληστεία τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης, ενώ το 2015 καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για την ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη.

Τέλος, για το ίδιο περιστατικό κρατείται στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας ένας συνεργός του. Έρευνες για το συμβάν διενεργεί η Αστυνομία και το υπουργείο Δικαιοσύνης.

kathimerini.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο