Προσάραξη Ι/Φ σκάφους στην Κόρινθο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κορίνθου, για περιστατικό προσάραξης του Ι/Φ “SAIL LA VIE” Ν.Π. 10459, με δύο (02) επιβαίνοντες στην είσοδο μαρίνας Κορίνθου, τέσσερα (04) μέτρα από ερυθρό φανό, σε αμμώδη περιοχή, λόγω καιρού.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου με τη συνδρομή Α/Κ σκάφους και δύτη προσπάθησαν να αποκολλήσουν το σκάφος, με αρνητικά αποτελέσματα.
Προσπάθειες αποκόλλησης θα πραγματοποιηθούν πρωινές ώρες σήμερα, αφού προηγηθεί αυτοψία από δύτη .

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε εισροή υδάτων στο σκάφος, ούτε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από το Λιμεναρχείο Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, μετά την αποκόλληση του “SAIL LA VIE” θα του απαγορευτεί ο απόπλους μέχρι την προσκόμιση σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Φωτό αρχείου:  Σκάφος Λιμενικού

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας

Στην ανάκληση παρτίδας καπνιστής πέστροφας προχώρησε ο ΕΦΕΤ, μετά...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο